Om Lilleborg / Legepladsen

Legepladsen

Lilleborg har en skøn legeplads med natur- og legeredskaber der stimulerer børnenes motorik, leg og fantasi.

Vi vægter legepladsens sikkerhed meget højt. Derfor betaler vi for professionel inspektion og vedligeholdelse af legeredskaberne 4 gange om året. Diverse påtaler, henstillinger og anbefalinger vil blive udbedret.

Vi samarbejder med HENKA A/S om opgaven.

Godkendelsen fra marts 2023

I har tegnet et HENKA legepladsabonnement, med 4 kvartalsgennemgange om året, HENKA har Lovpligtig arbejdsgiver forsikring, samt produktansvar på alle vores legeredskaber.

HENKA sørger for efterspænding og løbende kontrol af Jeres legeplads, I skal dog selv sørge for den daglige visuelle gennemgang, hver dag inden I lader Jeres børn lege på redskaberne, og derved sikre , at der ikke forefindes, glasskår, sprøjter, eller andre effekter, der kan være skadelige, som måske er efterladt på legepladsen , udenfor åbningstiden.

I disse frost tider, med meget lave temperaturer, kan faldunderlaget forekomme så hårdt at det ikke har en tilstrækkelig stødabsorberende virkning, i tilfælde af fald fra de enkelte legeredskaber, hvorfor det kan være fornuftigt at spærre redskaberne med større faldhøjde af med eks. Rød/hvid bånd.

Husk du/I , altid kan kontakte undertegnede for spørgsmål omkring Jeres legeredskaber, på 2022 7333 for rådgivning, tilbud, reparationer og vedligeholdelse mm.

Vi i HENKA ønsker Jer rigtig god fornøjelse med Jeres nye legeplads.

Med venlig hilsen

Henrik Andresen
HENKA A/S
Hassellunden 4b
2765 Smørum
Tlf. 39 56 33 33
www.henka.dk
Lilleborg - den private børnehave | Stationsvej 7, 4560 Vig  | Tlf.: 5931 5571 | lilleborg@privat.dk