Om Lilleborg / Derfor Lilleborg

Derfor Lilleborg

Derfor skal du vælge Lilleborg - den private børnehave!

Børnehaven er beliggende centralt ved Vig Station. Tæt på rute 21 og midt i Geopark Odsherred. Bygningen er en charmerende 3-længet ejendom, der rummer en gammel, hyggelig og hjertevarm børnehave.
 
Omgivelserne og indretningen giver en følelse af at være hjemme og adskiller sig derved fra traditionelt institutionsmiljø.
 
Derfor skal du vælge Lilleborg - den private børnehave
 
Legepladsen er en smukt beplantet naturlegeplads. Den indeholder bålplads, boldbane, og en cykelvej som snor sig igennem haven.
 
Børnehaven har en pavillon, som dagligt benyttes til bevægelse, musik, dans samt til kulturelle aktiviteter, såsom teater, maleriudstillinger samt til forældrearrangementer.
 
Lilleborgs størrelse betyder, at vores fælles hverdag er overskuelig og nem for barnet at føle sig tryg i. Vi tilbyder barnet en stabil opmærksomhed og et fokuseret nærvær.
 
Vi har fokus på udvikling, trivsel og læring i et omsorgsfuldt miljø. Der bliver lagt vægt på, at skabe de bedste rammer for at børnene føler sig set, anerkendt og bliver socialiseret.
 
I en privat børnehave vil der forekomme mindre mødeaktivitet for personalet, og derfor vil der blive mere tid til det enkelte barn. Ledelsen vil være i ”huset” og er derfor nærværende og forstående i det daglige virke i børnehaven.
 
Som privat institution vil vi søge om midler, der kan komme vores børn til gode. Vi mener at god service og et godt arbejdsklima har med holdninger at gøre.
 
Vi har fælles værdier, der tilsammen danner grundlag for vort pædagogiske arbejde og måden at samarbejde på, alle med udgangspunkt i vor målsætning og personlighed.
Lilleborg - den private børnehave | Stationsvej 7, 4560 Vig  | Tlf.: 5931 5571 | lilleborg@privat.dk