Om Lilleborg / Bestyrelsesarbejdet

Bestyrelsesarbejdet

Hvis du gerne vil have indflydelse på dit barns hverdag i Lilleborg, så skal du melde dig ind i bestyrelsen i Lilleborg.

Lilleborg er en lille privat børnehave, som drives af bestyrelsen i samarbejde med et utrolig dygtigt personale og ledelse.
 
Som medlem i bestyrelsen, er du med til at understøtte det arbejde, som allerede foregår hver dag i Lilleborg, og med til at beslutte, hvor børnehaven skal hen fremadrettet, hvad der skal fokus på, og hvad der skal ske.
 
Den nuværende bestyrelse har blandt andet været med til at beslutte: Opnormering af pædagogtimer, omfattende renoveringsprojekter – helt ny papegøjestue, ny legeplads, beskrivelse af medarbejdernes kompetencer og ny ledelsesstruktur i form af en souschefstilling.

Bestyrelsesarbejdet består af 4-5 bestyrelsesmøder årligt, hvor vi følger dagsordenen, taler om de forskellige emner og tager stilling til disse, det kan være alt fra børnetal, til medarbejderstatus, budget, økonomi og vedligeholdelse mm.

Lilleborgs bestyrelse er velfungerende, veletableret og medlem af Landsorganisationen for private daginstitutioner, hvilket betyder, at de tilbyder et kursus i bestyrelsesarbejdet, står til rådighed ved spørgsmål mv. Så det kræver ikke andre kompetencer at være medlem, end at man har lyst til at engagere sig.

Lilleborgs bestyrelse er en bestyrelse, hvor der er god stemning, plads til alle og en bestyrelse, hvor du er med til at gøre en forskel for alle børns hverdag i Lilleborg.
Lilleborg - den private børnehave | Stationsvej 7, 4560 Vig  | Tlf.: 5931 5571 | lilleborg@privat.dk